Skip to content
  • Pressmeddelande
-

17 mars 2021 7:00

Are Sverige har anställt Peter Tauberman som Finance Manager

Det är med glädje vi nu kan meddela att vi anställt Peter Tauberman som Finance Manager på Are Sverige AB.

Peter Tauberman har lång erfarenhet som CFO och ekonomichef och även som Chief Business Controller. Peter har arbetat på både medelstora och stora tjänsteföretag, han har arbetat nationellt såväl som internationellt, bland annat inom IT- och finansbranschen.

– Detta är ytterligare en strategiskt viktig rekrytering som vi gör för att fortsätta växa i Sverige. Peter kommer att bidra till Ares tillväxtresa genom sina genuina kunskaper inom att driva redovisning och controlling, men även hans erfarenhet av att fungera som ett stöd i affärer är betydelsefull. Han har också haft aktiva roller inom affärsutveckling och förvärv som passar väl in i vår ambition att växa och utvecklas, säger Jonas Granzell, CEO på Are Sverige.

Peter har tidigare arbetat som Nordic Finance Manager på CHG Meridian Sweden, varit CFO på holländska börsnoterade konsultföretaget Grontmij och varit CFO på IBS Area Nordic, för att nämna några företag där han arbetat. Nu senast kommer Peter från Sevenco AB, ett konsultföretag inom management, där Peter arbetat som Senior Management Consultant. Hans tidigare befattningar har omfattat ledningsgrupps- och styrelsearbete.

– Jag ser verkligen fram emot vår resa tillsammans och att arbeta inom Are-koncernen. Are Sverige värnar om kvalitet och har höga ambitioner. I Finland har Are en marknadsledande position och har funnits i över 100 år. Själv drivs jag av att skapa affärsnytta och en god serviceanda – att leverera med hög kvalitet. Detta är en bra matchning, säger Peter Tauberman som redan är på plats.

Peter började den 15 mars och har sin utgångspunkt på Are Sveriges kontor i Bromma.