Skip to content
Patricia Hagel Rådh, CFO ARE Sverige
  • Pressmeddelande
-

14 augusti 2023 7:55

ARE Sverige tillsätter CFO för den svenska verksamheten

Den 7 augusti tillträdde Patricia Hagel Rådh rollen som CFO för ARE Sverige. Hon kommer närmast från rollen som CFO på Knorr Bremse Nordic Rail.

– Jag är stolt och glad över att vi har lyckats värva Patricia till ARE Sverige. Hon har precis den bakgrund och profil vi behöver just nu för att accelerera vårt förändringsarbete och jag är övertygad om att hon kommer att bidra starkt på vår framtidsresa, säger Jarno Hacklin, VD ARE Group.

– ARE Sverige befinner sig på en spännande förändringsresa som lockar och där jag gärna vill vara med och bidra. ARE Sverige är ett ungt bolag i Sverige med mycket kompetens genom Climat80 Gruppen och Kungälvs Rörläggeri. Därutöver finns ARE Gruppen med sina starka ägare och över hundra år lång erfarenhet inom branschen, vilket bådar gott för vårt fortsatta arbete, säger Patricia Hagel Rådh.

Patricia Hagel Rådh, hemmahörande i Bjärred i Skåne, har gedigen erfarenhet inom ledarskap, ekonomi och business controlling i både små och stora bolag, såväl nationella som internationella. Några exempel på företag där Patricia varit verksam är Knorr Bremse Nordic, TetraPak, AJ Produkter och Gislaveds Gummi.

Patricia kommer att utgå från Climat80 Gruppens huvudkontor i Arlöv, strax utanför Malmö. Nuvarande Finance Manager Peter Tauberman lämnar bolaget sista oktober.