Skip to content
Roland Gustavsson, Avdelningschef Industri VS
  • Pressmeddelande
-

4 september 2023 4:47

Climat80 Gruppen fortsätter att växa inom affärsområde VS med fokus på Industri

Under oktober månad tillträder Roland Gustavsson tjänsten som avdelningschef för den nya avdelningen Industri VS inom Climat80 Gruppen. Roland kommer närmast från Meccom Rör & Tryckkärl AB, där han varit med och byggt upp verksamheten.

Climat80 Gruppen ingår i finska ARE Groups svenska verksamhet, ARE Sverige AB. I januari 2023 omorganiserades verksamheten i Region Syd utifrån sex olika affärsområden – EL, VS, KYLA, Facilty Management, Ventilation och Automation. Inom affärsområdena samlas de olika dotterbolagen i Climat80 Gruppen för att stärka det koncerninterna samarbetet och utveckla lösningar som ligger i framkant.

Satsningen på Industri är ett led i att fortsätta stärka erbjudandet inom VS. Dennis Klinterhäll började som projektledare redan den 1 juni och nu tillsätts Roland Gustavsson som avdelningschef för att få industrisidan att växa vidare. Han har en gedigen erfarenhet inom området rör och tryckkärl och har den senaste tiden varit operativ chef för Meccom Rör & Tryckkärl AB.

– Vi är stolta och glada över att vi lyckats rekrytera Roland Gustavsson till oss på Climat80 Gruppen. Jag är övertygad om att han kommer att bidra till att stärka affärerna och vidareutveckla vårt attraktiva erbjudande till både befintliga och potentiella kunder, säger Marcus Malmström, affärsområdeschef för VS i Region Syd.

– Climat80 Gruppen jobbar multidisciplinärt inom områden som intresserar mig. Jag har dessutom arbetat en hel del med flera i personalen under många år och som nu kommer att bli mina kollegor, vilket känns väldigt roligt. Det finns en glädje och en stark samsyn inom Climat80 Gruppen som tilltalar mig. Konceptet som man arbetat fram i Climat80 Gruppen är jag säker på har framtiden för sig, säger Roland Gustavsson.

För ytterligare information, kontakta Marcus Malmström, Affärsområdeschef VS, tel +46 40 36 34 07