Skip to content
Efter sommarledigheten tillträder Anders Juhl tjänsten som affärsområdeschef för Automation inom Climat80 Gruppen.
  • Pressmeddelande
-

21 april 2023 7:51

Climat80 Gruppen stärker upp med ny affärsområdeschef inom Automation

Efter sommarledigheten tillträder Anders Juhl tjänsten som affärsområdeschef för Automation inom Climat80 Gruppen. Anders kommer närmast från rollen som VD/projektchef på Automationsgruppen AB, där han under de senaste åren varit med och byggt upp verksamheten.

Climat80 Gruppen ingår i det finska bolaget ARE Groups svenska verksamhet. I januari omorganiserades verksamheten utifrån sex olika affärsområden, EL, VS, KYLA, Facilty Management, Ventilation och Automation. Nu tillsätts en affärsområdeschef som ska axla området Automation från och efter sommarledigheten 2023.

Anders Juhl har en gedigen erfarenhet inom området automation och har under en längre tid haft ledande roller inom Automationsgruppen. Dessförinnan har Anders även arbetat som kyltekniker, arbetsledare, projektledare och teknisk säljare.

– Vi är stolta och glada över att vi lyckats rekrytera Anders Juhl till oss på Climat80 Gruppen. Jag är övertygad om att han både kommer att bidra till att stärka affärerna och vidareutveckla vårt attraktiva erbjudande till både befintliga och potentiella kunder, säger Emil Silverberg, regionchef för Region Syd.

– C80 gruppen jobbar multidisciplinärt inom områden som intresserar mig. Jag har dessutom arbetat en hel del med flera i personalen under många år och som nu kommer att bli mina kollegor, vilket känns väldigt roligt. Det finns en glädje och en stark samsyn inom C80 gruppen som tilltalar mig. Konceptet som man arbetat fram i C80 Gruppen är jag säker på har framtiden för sig, säger Anders Juhl.

Som affärsområdeschef kommer Anders att samordna verksamheten inom affärsområde Automation. Rollen som affärsområdeschef innebär också att fortsätta arbetet med att utveckla en väl fungerande avdelning och verksamhet både arbetsmässigt och resultatmässigt.