Skip to content
Climat80 Industri tillsammans med Ronab Automation
  • Pressmeddelande
-

10 mars 2022 6:00

Climat80 har slutit avtal med Ronab Automation AB om att förvärva automationsdelen av verksamheten

Industriavdelningen inom Climat80 AB har under många år arbetat nära Ronab Automation AB i flera samverksamprojekt, bland annat för Tetra Pak. Ronab Automations grundare och nuvarande ägare Krister Nyholm går i pension och har valt att anförtro framtiden till oss som arbetat länge och nära bolaget. Avtalet blev klart den 9 mars 2022. Vi välkomnar två nya medarbetare till Climat80´s industriavdelning i Lund.

– Det är med varm hand och stort förtroende jag lämnar över till Climat80 att förvalta Ronabs goda rykte vidare in i framtiden, säger Krister Nyholm, VD för Ronab Automation AB.

– Genom förvärvet av Ronab Automation tar vi ett helhetsgrepp om automationsaffären mot industrin, vi framtidssäkrar verksamheten och öppnar upp för en helt ny potential, säger Mats Karlsson, Servicechef på Climat80 Industri i Lund.

– Inom Are Sverige är det viktigt att vi fortsätter att investera i förvärvade bolag för att stärka våra verksamheter. Genom detta steg stärker vi både befintlig verksamhet och vår kompetens inom automation mot industrin, säger Jonas Granzell, CEO för Are Sverige.

På bilden från vänster syns Mats Karlsson på Climat80 AB – Industri, tillträdande Hamza Fakhro och Sonny Persson från Ronab Automation AB tillsammans med Per Platzack från Climat80´s industriavdelning i Lund.

För mer information kontakta:
Are Sverige AB, CEO Jonas Granzell, tel: 0046 70 – 524 74 73 jonas.granzell@are-group.se