Skip to content
  • Pressmeddelande
-

3 september 2021 6:00

Jarno Hacklin har utnämnts till vd för Are Group

Jarno Hacklin har utnämnts till vd för Are-koncernen med säte i Finland. Han tillträder sin tjänst senast den 3 mars 2022. Jarno Hacklin har en bred och internationell erfarenhet av installationsbranschen. Han har tidigare varit vd för Caverion i Finland och senast ansvarade han för ledningen av projektverksamheten i Sverige.

Vår styrelseordförande och t f vd i Finland Timo Kohtamäki, tillträdande koncern vd Jarno Hacklins och vår vd för Are Sverige Jonas Granzell har kommenterat utnämningen.

– Jarno Hacklins internationella erfarenhet och mångsidiga kunskap om affären och verksamheten ger honom utmärkta förutsättningar att leda Are och genomföra Ares strategi. Jag tror att vi under hans ledarskap fortsättningsvis kommer att kunna vidareutveckla vår affärs-verksamhet inom både projekt- och service, i Finland och i Sverige. Kärnan i vår strategi är att utveckla vårt erbjudande till våra kunder under hela fastighetens livscykel, berättar styrelseordföranden Timo Kohtamäki.

– För mig är det en ära att få leda Are som har en lång och framgångsrik historia inom installationsbranschen och som har en stadig grund i ett familjeföretags värderingar. Jag tror att mina erfarenheter från Finland och Sverige hjälper till att stärka Ares tillväxt och utveckling på den nordiska marknaden. Jag väntar med iver på att få börja utveckla Ares verksamhet – och hela branschen – tillsammans med Ares experter och kunder, säger Jarno Hacklin.

– Jarno Hacklins erfarenheter från den svenska marknaden och från installationsbranschen kommer att bli värdefull för vår utveckling och för vår fortsatta tillväxtresa i Sverige, säger Jonas Granzell, CEO på Are Sverige AB.