Skip to content
Peter Ramstedt, ny vd för ARE Sverige
  • Pressmeddelande
-

11 oktober 2023 12:19

Peter Ramstedt utses till ny vd för ARE Sverige

Jarno Hacklin, CEO ARE Group, har sedan februari 2023 varit vd för ARE Sverige och lett den svenska verksamheten. När ARE nu går in i en ny strategiperiod krävs större fokus på de lokala marknaderna. Peter Ramstedt, Regionchef Väst och Öst inom ARE Sverige, utses till vd för ARE Sverige per den 1 januari 2024.

Peter Ramstedt behåller rollen som Regionchef Väst och Öst med ansvar för Kungälvs Rörläggeri och Inter El parallellt med att han axlar rollen som vd för ARE Sverige och tar plats i ARE Groups Ledning.

Emil Silverberg fortsätter som Regionchef för södra Sverige med ansvar för Climat80 Gruppen, där Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS ingår.

”ARE går en intensiv framtid till mötes, efterfrågan på våra tjänster och innovativa lösningar är större än någonsin. Vi behöver prioritera och fokusera på det som respektive marknad kräver”, säger Jarno Hacklin, vd för ARE Group.

”ARE Sveriges breda utbud av tjänster och lösningar som supporterar fastigheterna under hela livscykeln attraherar mig. Jag har även tidigare arbetat med flertalet av bolagen i koncernen och känner väl till deras kompetens och den kvalité som genomsyrar hela erbjudandet. Att vara multidisciplinär inom både service och projekt i kombination med ett aktivt hållbarhetsarbete är framtidens framgångsrecept”, säger Peter Ramstedt.

För mer information, kontakta:
Peter Ramstedt, Regionchef Väst ARE Sverige
+46 (0)73 070 93 47
peter.ramstedt@kror.se