Om Are Sverige

Are tillhandahåller lösningar och tjänster under hela fastighetens livscykel, från den initiala byggfasen till modernisering, renovering och underhåll.

 

I Are Sverige AB ingår Kungälvs Rörläggeri och Climat80 och våra huvudkontor ligger i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Kungälvs Rörläggeri har en stark kompetens inom VVS, sysselsätter ca 240 yrkesverksamma och finns på åtta platser i Sverige. I företaget ingår även Inter El AB, ett serviceföretag inom el med ca 20 anställda verksamma i Göteborgsområdet.

Climat80 Gruppen har lång erfarenhet av energieffektiva installationer, entreprenader, teknisk service och fastighetsförvaltning och är en trygg och långsiktig fastighetspartner under hela fastighetens livslängd. Climat80 har ca 400 anställda och är verksamma i södra Sverige. 

Climat80 AB är moderbolag i en grupp med nio företag inom installations- och fastighetstjänster; Climat80 AB, Climat80 Entreprenad AB, El Fastighetsservice Syd AB (Elfast), Klimatkyl i Malmö AB, Lunds Värme och Sanitets AB, Stjerfeldts VVS, AB, Clifa Service AB, Sanpro AB och Kawi Solutions AB.

Totalt har Are Sverige ca 660 anställda och omsätter ca 1,1 miljarder svenska kronor. 

 

Are är ett finskt familjeföretag med över 100 års erfarenhet av tekniska byggnadstjänster. Vi tillhandahåller lösningar och tjänster under hela fastighetens livscykel, från den initiala byggfasen till modernisering, renovering och underhåll. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi för att hitta de bästa lösningarna, oavsett om projektet omfattar ett bostadshus, kontor, köpcentrum, hotell, sjukhus eller en industrianläggning.

Vi fokuserar på smart byggteknik för att säkerställa energieffektiva anläggningar för våra kunder och bekväma inomhusmiljöer för slutanvändarna – allt implementerat på ett kostnadseffektivt sätt.

Are Sverige är en del av Are Group som är verksamma i två länder och har totalt 3 500 anställda i Finland och Sverige och en total omsättning på ca 5 miljarder svenska kronor. Vi är en del av Conficap Group.