Skip to content
  • Nyheter
-

22 december 2023 12:23

ARE Sverige/ Climat80 Gruppen söker HR Business Partner till vårat kontor i Arlöv

Just nu söker vi efter en HR Business Partner till ARE Sverige / Climat80 Gruppen med placering på vårt kontor i Arlöv

Är du mångsidig och självgående inom ditt HR-arbete? Har du erfarenhet och intresse inom det arbetsrättsliga området? Är du prestigelös i ditt arbetssätt och tycker det är roligt att arbeta nära en verksamhet som präglas av entreprenörsanda? Då kan du vara rätt person till denna roll!

Om jobbet
Som HR Business Partner hos oss arbetar du på plats på vårt kontor i Arlöv, strax utanför Malmö. Du kommer att bli anställd i och arbeta för koncernen ARE Sverige, men fokus för rollen är att arbeta nära verksamheten i Skåne där Climat80 är den största aktören. Kontoret är en naturlig knytpunkt för medarbetare inom alla yrkeskategorier där vi samarbetar och umgås. Ofta samlas vi vid frukost och lunch både för att det är trevligt och för att det främjar ett effektivt samarbete.

Vi satsar på vår personal och som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter och friskvård.

Du rapporterar till HR-chefen för ARE Sverige som tillsammans med din andra HR-kollega finns på distans. Men i dagens digitala arbetsvärld så kombinerar vi det med fysiska möten och skapar ett bra team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill arbeta i en bred operativ roll och som är trygg i din HR-kompetens. Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning inom HR och flera års erfarenhet från självständigt och brett HR-arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat med HR i en verksamhet som har både tjänstemän och kollektivanställda. Är det dessutom från ett entreprenörsdrivet företag ser vi det som positivt. Det är viktigt att du är intresserad av och har god kompetens inom det arbetsrättsliga området samt en vilja och förståelse av att arbeta affärsnära och lösa problemen som uppstår i vardagen på ett effektivt sätt.

Som person behöver du ha fallenhet för samarbete och lätt för att bygga relationer inom organisationen samtidigt som du bidrar med energi och har en motiverande approach. Vidare är du affärs- och målinriktad och har förmåga att se helheten. Du måste vara prestigelös, lösningsorienterad, våga ta initiativ och ha en stark genomförandekraft. Du behöver även vara en god kommunikatör som har lätt för att uttrycka dig på svenska och ibland även engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder en bred operativ roll med många kontaktytor och möjlighet att arbeta med hela spektrat av HR-frågor. Din viktigaste uppgift är att finnas nära cheferna inom Climat80 Gruppen och bidra med affärsmässigt HR- stöd utifrån organisationens behov. Vi kan utlova att ingen dag blir den andra lik och att du kommer att få användning för din samlade HR-kompetens!

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar ARE Sverige med Jefferson Wells. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rikard Karlsson (0709-316318, rikard.karlsson@jeffersonwells.se) eller rekryteringskonsult Patrik Nordberg (040-6606355, patrik.nordberg@jeffersonwells.se).

Då vi tillämpar löpande urval vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Sök tjänsten

Välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON

Rikard Karlsson

+46709316318

Rikard.Karlsson@jeffersonwells.se