Skip to content
Climat80 huvudkontor i Arlöv. Testvägen 1
  • Nyheter
-

24 september 2023 9:54

Climat80 Gruppen firade 40 år tillsammans med kunder och anställda

Den 15 september fylldes Climat80 Gruppens kontor i Arlöv av intresserade kunder och engagerade medarbetare. Dagen inleddes med öppet hus i de nya lokalerna på Testvägen 1 i Arlöv.

De 6 affärsområdena – EL, VS, KYLA, VENT, Automation och FM – presenterade sig och sina lösningar. I ett tält på innegården höll vi föredrag om solceller och energilagring, energisystemet ARE Sensus samt Kyla med naturligt köldmedia.

Vi hade många intressanta dialoger med våra kunder och det var särskilt roligt att vi som oftast träffar dem ute hos sig fick möjligheten att bjuda in dem till oss!

När kunderna lämnat avslutades kvällen med en riktigt magisk After Work för de anställda. Climat80 Gruppen har har under årens lopp vuxit till en stor organisation med mycket kunnande och erfarenhet inom många områden.

När vi samlas såhär blir det ännu tydligare vilket fantastiskt gäng vi har anställda och hur mycket vi kan leverera och uträtta tillsammans.

Vi vill rikta ett stort tack till ALL vår personal som gjort det möjligt för oss att vara framgångsrika i 40 år och genomföra en sådan lyckad dag!

Vi vill även tacka alla våra kunder som gett oss förtroendet att leverera till dem under åren och lovar att vi ska göra allt vi kan för att uppfylla deras krav och förväntningar även de kommande 40 åren!

Om du inte hade möjlighet att besöka oss på vårt öppna hus, hör gärna av dig så lovar vi både en visning och värdefull information!

https://www.youtube.com/watch?v=qbCCJ60PNGQ